TAPIOCA FLOUR (567g)

Tapioca flour, also known as tapioca starch, is a starchy white flour that has a slight sweet flavor to it. Tapioca flour is an alternative to traditional wheat flours and has a variety of uses in baking. The flour is made from the starch extracted from the South American cassava plant. When the roots have fully developed, they are harvested and processed to remove toxins. 

6 Items

039978025357

New

198.00 ฿
- +

-แป้งมันสำปะหลัง
-
สามารถใช้ในการทำอาหารหลากหลายอย่าง
-
เป็นทางเลือกใช้แทนแป้งสาลี
-
ทำจากหัวมันสำปะหลังที่ปลูกในอเมิรกาใต้ 
-
ผ่านขบวนการกำจัดพิษจากธรรมชาติ
-
แป้งมันสำปะหลังช่วยประสานส่วนผสมของสูตรอาหารที่เป็น Gluten Free ช่วยให้มีเนื้อสัมผัสที่ดีขึ้น
-
ช่วยเพิ่มความกรอบให้กับขนมจำพวกกรุบกรอบได้

Related Products